Boxer ny tjänsteleverantör i IP-Onlys öppna och neutrala nät

Boxer TV-Access AB och IP-Only har tecknat ett rikstäckande avtal som innebär att Boxer lanserar Bredband- och telefonitjänster i IP-Onlys öppna och neutrala fibernät. Tjänsterna kommer att säljas separat och även tillsammans med Boxers marksända TV.
IP-Only storsatsar på utbyggnaden av öppna och neutrala fibernät i Sverige. Genom IP-Onlys helhetskoncept Smart Fiberstad integreras alla delar av samhället – från tätort till landsbygd, så att fler kan ta del av digitaliseringens möjligheter. Genom utbygganden av verkligt öppet och neutrala nät skapas ett bra klimat för att nya tjänster, nytt innehåll ska fortsätta att utvecklas, uppfinnas och fylla nätet. Det är också en bra grund för att nationella och lokala tjänsteleverantörer ska hitta nya marknader.
– Genom avtalet med Boxer kommer de kunder som ansluter sig till IP-Onlys öppna och neutrala fibernät att få tillgång till ett ännu större utbud av tjänster, innehåll och leverantörer. Vårt koncept Smart Fiberstad bygger på att tusen blommor ska blomma, genom att alla välkomnas på lika villkor får kunderna verklig valfrihet och mångfald, säger Klas Westholm ansvarig för tjänsteleverantörerna i IP-Onlys fibernät.
– Boxer erbjuder redan idag de svenska hushållen en enkel och portabel TV-lösning. IP-Onlys satsning på utbyggnaden av ett öppet och neutralt fibernät med fokus på villor gör dem till en naturlig samarbetspartner för oss. Vi ser fram emot att genom det här avtalet kunna erbjuda ännu fler befintliga och kommande kunder en helhetslösning för TV, bredband och telefoni, säger Jonas Lönnquist VD Boxer TV-Access AB.
Arbetet med att lansera tjänsten pågår för fullt, och ambitionen är att konsumenter ska kunna teckna Boxerabonnemang i IP-Onlys öppna och neutrala fibernät innan årets slut.